Baliemedewerker verkoop

Ben jij graag het eerste aanspreekpunt voor onze klanten aan de balie? Wil jij diversiteit in je functie en niet alleen maar achter de computer aan het werk zijn? Wij zoeken een nieuwe collega die ons team in het magazijn komt versterken!

Wat ga je doen?

Als baliemedewerker verkoop ben jij het eerste aanspreekpunt voor de klanten van Stolze die aan de balie een product komen afhalen. Dit zijn er ongeveer 100 per week. Je werkt samen met je collega’s in het magazijn en de verkoop binnendienst. Wanneer er even niemand aan je balie staat ben je telefonisch in contact met klanten en informeer je hen over de producten en diensten van Stolze. Een klant wil bijvoorbeeld weten wat iets kost en of het op voorraad is. Je doet bestellingen bij diverse leveranciers en zorgt er voor dat de klant weet wanneer het product af te halen is en waar.

 

Waarom moet jij solliciteren?

  • Je hebt een afgeronde MBO 4 opleiding;
  • Je hebt een vlotte babbel, bent klantgericht en houdt van diversiteit in je werk;
  • Je bent bekend met de tuinbouwbranche. Voor deze functie heb je niet direct inhoudelijke kennis nodig van techniek, dit bouw je op tijdens je werk;
  • Je bent fulltime beschikbaar.
 

Wat kun je van ons verwachten?

Wij zorgen goed voor onze mensen en vinden het dan ook belangrijk dat jij als werknemer met plezier naar je werk gaat, jezelf gewaardeerd voelt en dat je werk doet wat je leuk vindt en waar je goed in bent.

  • Een uitdagende en afwisselende functie in een enthousiast team bij een internationale organisatie;
  • In 2022 betreden wij een nieuw bedrijfspand welke van alle moderne faciliteiten is voorzien;
  • Een ontspannen weekafsluiting met je collega’s op vrijdag met een borrel;
  • Maandelijkse sportactiviteiten waarbij je je collega’s op sportief vlak kunt uitdagen;
  • Een actieve personeelsvereniging die geregeld leuke uitjes organiseert.

Interesse?

Wij kijken met veel enthousiasme uit naar jouw sollicitatie. Stuur je CV en motivatiebrief naar werkenbij@stolze.nl of reageer via het online sollicitatieformulier op onze website. Voor vragen of meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Dennis Rhijnsburger (HR) via 0174 – 513 779.

  

Persoonsgegevens

CV en motivatie

Deze website maakt gebruik van cookies

Accepteer cookie's om door te gaan.